ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η πολυετής παρουσία μας στην αγορά ηλεκτρικών ειδών έχει δημιουργήσει πλέον ένα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας θωρακίζοντας αυτό που εμείς αποκαλούμε ποιότητα.

Image

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι συσκευή μπορεί να χρειαστεί το σύγχρονο σπίτι και τεράστια επιλογή κλιματιστικών. Όλα αυτά στις καλυτερες τιμές της αγοράς. Θα μας βρείτε στο κέντρο της Κορίνθου.
Image

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ

Πόσο αγαπάτε την τεχνολογία; Εδώ θα βρείτε τα τελευταία μοντέλα υπολογιστών και τα τελειότερα ηχοσυστήματα για να απολαύσετε τον ήχο και τη διασκέδαση σας. Φυσικά έχουμε και την υποστήριξη που χρειάζεστε!
Image

ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ

Το αγαπημένο σας σπίτι χρειάζεται τις συσκευές που θα σας κάνουν να αισθανεστε άνετα. Με την πολυετή μας εμπειρία σας συμβουλεύουμε για τις καλύτερες επιλογές. Σας περιμένουμε!!!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

IN STORE


Για οποιαδήποτε αγορά σας, παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη εντός του καταστήματος μας, εφ 'όσον είναι εφικτό. Οι περισσότερες ανάγκες υποστήριξης καλύπτονται χωρίς η συσκευές σας να επιστρέψουν στον κατασκευαστή τους για επιδιόρθωση, μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Στόχος μας είναι να μην αποχωριστείτε τις συσκευές σας καθόλου.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ON SITE


Παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα υποστήριξης στο χώρο τους. Με εξειδικευμένους τεχνικούς και την εγγύηση του καταστήματος μας, ερχόμαστε στο χώρο σας και λύνουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει. Η OnSite υποστήριξη καλύπτει μεταξύ άλλων τεχνική υποστήριξη υπολογιστή, περιφερειακών, δικτύου, τηλεοράσεων, συστημάτων λήψης-κεραιών, λευκών συσκευών, συντήριση κλιματιστικών.

24 ΩΡΕΣ

1DAY support


Στόχος του καταστήματος μας είναι να μην μείνετε ούτε μια μέρα χωρίς τις αγαπημένες σας συσκευές. Ζητήστε την υποστήριξη μίας ημέρας και το κατάστημα μας θα κάνει ότι χρειαστεί για να δουλέψουν τα πάντα τέλεια μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ


Αν δεν το έχετε λάβει υπόψη σας, παρακαλούμε συνυπολογίστε ότι σας μεταφέρουμε οτιδήποτε αγοράσετε από το κατάστημα μας στο χώρο σας, το τοποθετούμε και σας δίνουμε τις πρώτες οδηγίες για το πως θα κάνετε όλα αυτά που θέλετε, εύκολα και γρήγορα. *Σημείωση: η δωρεάν τοποθέτηση δεν ισχύει για αγορές κλιματιστικών